.

Är ute med båten och kommer hem imorgon kväll.

lite mer om mig.







äter inte: fisk och skaldjur, majs, ärtor, ruccola, blodpudding.

gillar inte: schlager, R&B, hästar, kaniner, kalla ögon, sex and the city, att vara ensam (bara i andras närhet. jag får energi av människor och när jag är själv är energin i botten), charterresor, nya bilar, griniga människor, kändisbegreppet, respektlösa människor, stureplan... sätter punkt där för detta skulle kunna bli oändligt.

dansar inte till: Britney Spears och Lady gaga.

tar aldrig på mig: leopardfärgat, stringtrosor, lacoste, fred perry, JL, handväskor, den traditionella dunjackan med päls eller Uggs.

skulle helst köra: cykel, longboard, en bubbla, folkabuss eller en fin blank svart neutral glidarhoj.

skulle vilja bli: polis, läkare, advokat, skådespelare, journalist.

dricker inte: drinkar (förutom bra mojitos), whiskey, mjölk, jägermeister. (vad är det för fel på vatten, jos, oboy, öl och vin?)

skulle vilja ha: en mac, en tre kvarts arms tatuerings sleeve, massor med nya gamla skivor.

skulle vilja göra: något bra för världen, resa till Afrika, Indien, Nepal och Japan. Åka till mormor och morfar i Sandviken, åka båt i flera dagar, klappa på min Daniel och min katt Elsa 24 timmar om dagarna.

skulle vilja äta: glass mest hela tiden.




ibland känner jag mig lite efter alla andra.

alltså ibland känner jag mig lite efter alla andra. Det är nämligen så att jag måste erkänna att jag nu på senare tid precis upptäckt storheten i Ozzy Osbourne. Ja det är faktiskt sant. Men vad ska man göra liksom, lika bra att erkänna (har varit så anti honom förut), han är ju så himla bra faktiskt.


.

varför ska man sakna när man kan längta?

staten och kapitalet, efterblivenhet, bubbel, livbåt, lins, bugg och full hytt.

För lite mer än en vecka sedan fyllde min kära mormor 70 år och det firades med nästan hela släkten på en Finlandsbåt. Vi åt och drack. Christer sjöng Staten och kapitalet och jag dansade bugg med morfar. Calle åkte livbåt och Olle försökte åka livbåt. Det blev fullt i den stora hytten och jag ville helst aldrig sova. Jag, Andreas (Emils kompis) och Lotta satt ute och pratade allvar i den VARMA sommarnatten/morgonen och sen sov vi en liten stund och vaknade sedan. 



Här är jag och Calle som gjorde klick klick klick-bilder.

39 kr







Idag handlade jag en jacka/tjock tröja på Humana second hand. Svartvit med fina knappar. 39 kr.


när tanken sätter häftstift i hjärtat.














































6 månader av frihetslycka. Transibiriska järnvägen genom Ryssland och Mongoliet, Kina och Tibet, motorcykel genom Vietnam, tempel i Kambodja, paddling och tubing i Laos, dykcert i Thailand, bergen i Malaysia, båt och surfing i Indonesien, Singapore, Hongkong.

finast.

 


i mina (fula men ack så snygga) gröna kasettlådor.

och fram och tillbaka snurrar:

#   Kents nya "En plats i solen". 

#   Ray Charles.

Alltså ååh.


en söndag.

Idag är det söndag igen. Jag har inte badat på hela sommaren och längtar efter att få doppa huvudet i kallt sjövatten. Det är så olidligt varmt hos mig så jag inte vet var jag ska ta vägen. Elsa (katten) har blivit så otroligt kelig, hon ligger bara på rygg och ålar sig medan hon spretar med tassarna och vill bli kliad på magen. Ibland är hon helknäpp också, speciellt på kvällarna, då kan hon springa runt hysteriskt och borra in huvudet överallt och hänga i gardinerna. Man får sig ett skratt. Idag ska jag kolla på en till katt på söder. Kanske köper jag den med så Elsa får en kompis när jag och Daniel inte är hemma. Idag ska jag försöka röja lite grejer på plats, göra en stor sats köttbullar och tvätta mellan 19-22. En söndag. 






blus med axelvaddar: second hand.
katt: otroligt dålig bild på Elsa.


RSS 2.0