tillbaka.






En dag ska jag tillbaka till Vietnam.

Åka motorcykel från Nha Trang till Hanoi genom central highlands, bada i vattenfall med Vietnameser i bergen, åka bräda på ökensand och åka moppe på öde stränder.


28 december



Den 28 december tar jag ett flyg ned till Accra i Ghana för att sedan åka jeep upp till Stockholm. längtar!

vädersvenskar

Det talas mycket om de där svenskarna. De där osociala svenskarna. Den där lagomsvensken. Kalles kaviar svensken. Ikea svensken. Och så det där med väder. Detta jävla tjat om väder.

Vi svenskar tycks bara leva för halvåret. Den andra halvan av året tycker vi så synd om oss det bara går. Köper blockljus på Ikea för att göra det lite mysigt hemma när man mest av allt vill hänga sig själv i garderoben och hoppas att någon plockar fram en till våren. Fredagsmy(yyyy)s på fredagar. Alla på tåget ser ut som döden. Svarta jackor och bleka om näsorna. Snö idag igen... eller var fan är snön? Aldrig bra. När ska vi lära oss stå ut med hälften av våra liv? Flytta utomlands? Eller bara åka extra mycket pulka i slasket.

Jag är lite trött på svenskarna som grottar ned sig på vintern, sätter på sig den mörkaste fleecetröjan de hittar i garderoben, klagar på sl minst fyrtiotre gånger om dagen och vägrar lämna sitt lagomstora hus.

Tänk, jag förstår dem inte alls.






RSS 2.0