Goodbye to all that


Gå bara gå

Location: Hotel blue horizon, Katmandu, Nepal

Local Time: 18.00

Hej hejsan hej!
Sov sjukt mycket. Igår 12-16 och sen från 19-10. Nu är man på banan igen. Har fixat TIMS-card idag som gör att de kan registrera oss som trekkers. Så om någon hittar oss halvt förmultna i en brant så kan de spåra oss och veta vilka vi är. Alltid bra. Har ätit världens godaste momos (dumplings) till lunch idag, är fortfarande mätt. Sjukt billigt här! Har köpt lite toapapper osv till trekkingen. Ska till den lokala busstationen nu och köpa biljett till Syabrubesi imorgon. 11 små mil tar 10h, vill inte ens veta hur de vägarna ser ut. Börjar alltså gå på lördag och det ska ta ca 7-10 dagar. Tror inte det finns så mycket mottagning eller wifi på vägen men man vet ju aldrig. Har nyss varit och köpt lite frukost till imorn eftersom bussen går 07. Hej då så länge.


världen kommer aldrig till dig.

Precis packat klart. Precis förstått att vi faktiskt ska åka imorgon. Känns så fantastiskt, obeskrivligt, overkligt. Väskan landade på 11kg. Känns ok. 4 tröjor, två byxor, ett underställ, 12 trosor, 10 strumpor typ. Massa energibars, ett par extra nättare skor, sovsäck, en necessär och ett och annat piller.

Planet till moskva går 13.15 och sedan åker vi till New Deli och vidare till Nepal och bergen. Stannar någon natt i Katmandu för att fixa trekking-kort och kolla läget sedan gör vi nog Langtang-trekken och möjligtvis även Helambu. Daniel ska kanske hoppa bungy jump från 180m men jag tror jag avstår, kan liksom inte se tjusningen i det, även fast vissa tydligen säger att det ska vara tuffare än fallskärmshopp som jag ju vill göra.

Kommer nog inte ha mycket till mottagning men ska försöka leta upp wifi på något lite mer civilicerat ställe.



Nedan kan ni se lite bilder från vandringen. Ser exakt ut som Tibet och det var ju bättre än fantastiskt. Hoppas bara för guds skull att jag klarar höjden bättre denna gång. Take it slow.
Världen kommer aldrig till dig.

Ses snart igen!

RSS 2.0