dålighet och jättemycket braighet.

Jag erkänner, jag är jättedålig. Min mail och lösen fanns inte ens inprogramerat på blogg.se startsidan längre. Men hej, här är jag, nästan levande till och med.

Har nyss ätit middag hos Daniels föräldrar. Nu ska jag sova, fast jag är ledig tis, ons, tor. Men imorn är det fusk för jag ska gå upp jättetidigt och vara med på ett telefonmöte hemifrån och sen på kvällen ska jag på en föroläsning om hudvårdsmärket Avéne. På onsdag blir det Uppsala och på torsdag ölbryggning. 

Måste föresten rekomendera frisörsalongen Sure baby yes vid hornstull. Fantastiskt! (tack emeli)



Kanske kan denna salong fungera som en rehabilitering för min abnorma frisörfobi. Äntligen folk som pratar om hårstrån som om det vore sina barn, en kinesisk vas eller en hund.


och så en måndagslåt:

# Dog days are over - Florence + The Machine



yoghurt in your face



Fantastiskt fin ansiktskräm. Kolla bara burken. Jag gillar Korres förpackningar i typ tjockt naturmaterial och så gillar jag deras "YES" och "NO" på vad som är i osv. För mig och många andra är det faktiskt det som räknas mest, att man gillar designen och så alltså.

snoriga (och inspirerande) barn.



Barn har alltid inspirerat mig. Jag tycker ofta att de har så snygga proportioner och kläder sitter så snyggt på dem. Och så rör de ju sig så skönt hoppitossigt men ändå avslappnat liksom. Kolla bara på Acnes dam här ovan...

RSS 2.0