The Black Keys

Här kommer nästa fredagspepp.
Lyssna tex. på:   #Tighten Up - The black Keys



Topp två handkrämer:

Detta är den bästa handkrämen! Skitbra!
Nummer två blir denna. Billigare och väldigt bra för sitt pris!
Inköpsställen: Vissa apotek.

Between two lungs

Fredagslåten blir:  # You've got the Love - Florence and the Machine
Hur snygg är inte Florence Welch för övrigt!? Vill liksom färga håret tillbaka till rött nu på studs.

Om katter och sånt.

Jag behöver en snygg kattgrabb till min grå tös... Men hur får man tag på det liksom? Blocket? Spraydate? Ja hur gör man egentligen?

Hmm

Har du en könsmogen revirskissande snygg hankatt som vill bo hos mig ett tag?

Mjau.


Hudnära

Finfina grejer det här. Jag är lite utav en hudvårdsbög!


Peppa

Sitter på tåget upp mot Falun nu. Ska bo på scandic. Tänkte bara meditera, stretcha och sova tidigt ikväll. Imorn ska jag lugnt äta frukost på hotellet och sedan värma upp. Fy fan, önskar att det var över! Nerverna i styyyr.

Heja!


4 dagar

Nu är jag ledig 4 dagar. Är ganska jätteglad för det. På söndag åker jag till Falun för en natt och tar över Lugnets idrottshall på måndag. Tjahapp, godnatt gott folk!

Le åt varandra!


Mjau

Mina goskissar.


Bergen

Är sjukt sugen på att åka till Nepal. På grund av diverse saker ser det tyvärr ut att bara bli tre veckor i mars. Men det är bättre än ingenting. Jag tänker mig superlätt packning, vandringskängor och nödkost och dra ut i bergen och vandra tre veckor. Kanske hinner man till mount everest (fast det ska tydligen ta ca 20 dagar så ser ganska mörkt ut). Bild nummer två visar när jag och Daniel (och Mike från Canada) var där sist. Jag får rysningar när jag ser bilden. Jag var höjdsjuk, vi stod mitt i ingenstans och tittade på den mäktiga toppen, såg himlen så stjärnklar jag aldrig kunnat föreställa mig och vi sov i en betongbyggnad utan dörrar med fjorton tjocka filtar och frös inte ett dugg. Försår inte hur jag kan längta tillbaka så mycket till något jag knappt minns då jag mådde så otroligt dåligt. Fast, Friheten, det måste varit det.
(random bild från google på "Nepal"). Kids for sure.
Då vår Tibet-tripp inte var det minsta planerad när vi lämnade Sverige för Transibiriska järnvägen och vidare till Kina och övriga Asien så fick vi improvisations-shoppa armé-kläder i Chengdu. Kom ihåg att Mike inte hade det lätt att hitta kängor i Kina eftersom han har 48 i skor. Alla bara skrattade åt stackarn.
Nu kör vi!

RSS 2.0