Middag

Nu ska vi snart ha middagsbjudning. Mysigt och gott kommer det bli. Godnatt för en stund.

kusinbarn

Här är Sigge, mitt första kusinbarn. Troligtvis den sötaste minigubben i stan.

Kidnappning i Mali

De sa precis på nyheterna att en svensk hade blivit kidnappad i Mali. Där var jag för ett tag sedan och det påminner mig så mycket om hur vi åkte på den långa raka vägen genom sahara och var rädda för just det. Vi stannade aldrig på vissa ställen och ibland bara för att kissa bakom bilen (då det var minor överallt på sidorna).
Måste gå upp och kolla på Nyhetsmorgon imorgon och lyssna mer. Usch.

happy days

# Be brave - The strange boys

Så jävla (rent ut sagt) bra låt! Lyssna då!

The bunny suicide postcard collection.

Denna lilla box köpte jag på Papercut på Krukmakargatan i Stockholm. Den innehåller så mycket som små vykort med olika tillvägagångssätt för en kanin att ta självmord.
Humor.

en fredag som de andra.

Första advent på söndag. Det är ju sinnessjukt. Och ingen snö. Något är ju knäppt om det förra året var supermegakallt och detta år supermegavarmt (nu ska vi inte överdriva men ändå). Knäppt, ja. Undrar om jorden dör imorgon eller om fyrahundra år. Vem ska veta? Vem vill veta? Ibland tänker jag på de stora frågorna när jag står på ICA och handlar. Det kvittar ju om jag köper mjölk. Det är ju så oviktigt och litet att det liksom blir dölöjligt. ICA som bara är en gnutt i Stockholm, Stockholm som bara är en klutt i Sverige, Sverige som bara är en fjutt på jorden, jorden som bara är en dutt i vår galax, galaxen som bara är en skrutt i Universum... Och där tappade jag andan. Detta är helt sjukt. Spelar det någon roll att det dog ett barn i Afrika. Spelar det någon roll att Beatas mormor dog igår. Vad spelar någon roll när allt bara är så litet, men ändå så stort. Så nära. Så fattbart. Detta är så ofattbart stort att man blir så snurrig av att bara ens våga tänka tanken av varför jag står på ICA och köper mjölk. Blunda. Blunda för verkligheten. Det är det vi är bäst på. Du och jag.
Så himla löjligt alltihop.

hipp hipp hurraaa!

Den 14:e november fyllde jag år. Tjugotvå ganska exakt. Vad det gäller födelsedagar är jag som ett litet barn. Jag älskar att fylla år och jag älskar paket. Jag drunknade minst sagt i fina paket och mitt lilla kök osade av matdofter, folk och kärlek. Finfint.
hello you!
och snart är det jul i mitt hus.

finbesök.

För någon helg sedan fick vi besök av Calle och Max. Vi var på en spelning på Nalen och träffade Elin, pratade öl, de sov på soffan och vi käkade ägg och havregrynsgröt till frukost.

ungefär så.

fååååågeeeeel och geeeeekrafhht

köpte just dessa på barbarella.se

produktivitet

Nu ska jag koka ägg. Har städat precis hela dagen. Rensat avlopp, dammsugit, dammat, torket golv, diskat och plockat. Snart ska jag till jobbet och sedan är jag ledig tor, fre, lör, sön, mån och ons. Blygsamt_skryt.

Shantaram

Det blir helt klart en utmaning för mig att läsa denna bok. En fin utmaning.
Hoppas för övrigt på att komma iväg till Nepal och Indien i Mars på en kortare resa på ca 5 veckor. Vandra i Nepal (besöka Mount everest igen) och leva den Indiska kulturen i Indien. Åååh vill!!! Obeskrivligt.

senapsgul

Jag har köpt en liten ipod shuffle på media markt för 299:-
Nu ska jag ladda över min "Kalas" spellista. Finfint.

bästa rengöringen

Dermalogicas ultracalming cleanser.

RSS 2.0