Gå väst.

Är i Grebbestad. Allt är precis som vanligt. Färgglada hus, molnigt, båt-stekare, perfekta bryggor, manetinvasion, kallt och blåsigt. Men ändå Bra liksom.


Grodor i halsen.

Imorgon åker vi till Danmark en vecka. Hyrt en stuga. Vi ska spela boule, monopol och yatzy hela dagarna.


red and blue

 
 

morning mr.

 
En vecka kvar, sedan Svensson-semester. Tre veckor på sommaren. Det bästa är ju att jag redan varit ledig fem veckor i år. Lagom. Men för lite. Tragiskt. Nu kan det lika gärna bli höst.
 
Nu ska jag ner och träna. Tänkte bli stört stark. 

semesterplaner.

Igår var vi hemma hos Caroline och Andreas vid Liljeholmskajen. Vi drack Sangria, åt god mat och smed semesterplaner för vecka 30. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brewdog design.

Johanna Basford, en av Brewdogs designers, är så jäkla grym. Googla!
 
 
detaljer och mönster säger jag bara...

Klump i halsen.

Har lämnat min ena kisse på djursjukhus nu för att få dropp och bli undersökt under natten... Hon spyr ju jämt och ständigt men är superglad ändå. Nu har hon dock spytt tre dagar i rad och inte fått i sig någon mat. Min kurr-gumma. Jag saknar henne redan. Lilla-grå med.


Tillvaro

Har på den senaste tiden slitit ut livmodern på min lillkisse (snyft), druckit Daniel och Fredriks nyaste öl, gjort god mat, blivit vän med fågeln Lusifer och hittat tjockis-spy-kisse i konstiga lådor. Men mest har jag nog jobbat.


world is hunting you

 
I måndags gjorde jag en ny tatuering på BläckByrån i Gröndal. Sitter på insidan av underarmen men är inte riktigt klar dock.

hey you!

I helgen har jag passat min lilla lilla nykastrerade ledsna kisse. Har mest hållt mig hemma men har i alla fall hunnit med att grilla och träna med min mor.
 
 
 
 

RSS 2.0