galet bra söndagslåt.

¤ God gave me everything - Mick Jagger

grön 50-tals mockajacka

hittade en jättefin jacka idag i en av mina favoritaffärer, en pytteliten smal vintagebutik på söder. Men så hade jag inte kontanter och kom samtidigt på att jag glömt min mobil på jobbet så jag var tvungen att åka tillbaka dit och hämta den men sen orkade jag inte cykla dit igen.
Dumt.

piller

Idag har jag vaknat pigg klockan 6, klappat katter, ätit lunch hos min familj, köpt en cykel, cyklat till och från Kungens Kurva för att jag glömt köpa ett lås. Resterande söndagskväll går till plugg. På Tisdag ska jag på utbildnig i Täby och missar därav ett rätt så viktigt telefonmöte, inte bra.
Nu ska jag laga middag.






syrligt

mina onsdagstips är dessa två mumsiga hallongrejer:





                                 sia hallonsorbet







                     yoggi hallon & granatäpple




Resten av kvällen är det tänkt att jag bara ska plugga, laga mat och rensa garderoben, och det är ju rätt kul.


och så känns sommarn plötsligt så långt borta.

Jag tror vädergudarna blivit senila och gått i pension. Enligt min plan skulle det vara vår nu. Det skulle finnas små små tusselagons och snödroppar som brottas med snön vid vägkanten. Det skulle rinna vatten här och där på de allt för grusiga vägarna. Det skulle kännas bara-tröja varmt när solen ligger på
och vindarna roar Stockholms grannar.
Men så blev det höst. Igen.



I sommar ska jag ha tre veckors semester och det är ju nästan lite för fint. Jag hade tänkt att jag ska göra sådana där sommriga grejer som att glömma bort vilken veckodag det egentligen är, ha picknick på en rutig filt var tredje dag, sitta i en roddbåt uppe vid Storsjön och dricka sockerdricka och bada lite för långt ut fast fiskarna kan bita en i tårna, cykla var man än ska, åka massa båt och kanske kanske att man kan lyckas ta ett och annat kvällsdopp i Gömmarn.
Det här är sådant man bara säger men i år, i år så ska jag lyckas.

RSS 2.0