Lata lördagar

Igår var det lördagshäng i Haninge.


En rosa holm

Igår var jag och söt-Lottii i Skärholmen. Jag hittade bästa skorna som var slut i min storlek i hela staden. Så himla sämst! Men jag ska ha dem!


Canned Heat

# going up the country - Canned Heat

aamen lyssna på det här då! Dör ju så bra de är!

en dag som en annan

detta blir veckans fredagspepp
# Amo Amor A Tres - Stereo Total
# I´m naked - Stereo Total



Vi rullar fram.

Köpte som sagt en cykel igår. Har länge funderat på vad det är jag ska ha men tror nu äntligen att jag prickat rätt. Ville ha en cykel som jag kan cykla långt och snabbt med, framförallt till jobbet, men även en som är fin.

Blev en: Specialized roll 8. En sportig retrocykel med band för fossingarna, och där man sitter i en sportig sittställning. Köpt på Cykloteket så har även fri service! 6500:-
Heja vädret, nu ska det cyklas!


som vi målar på det inre.

Idag var jag hos Angela på Bläckbyrån för att boka in två tider. Fanns dock tyvärr inte förrän i juni...
Och så har jag äntligen köpt en fin cykel som jag både kan klappa på och cykla jättesnabbt med. Precis vad jag ville ha. Nöjd!

Ett utdrag

Har flugit över Himalaya och filosoferat över att jag sprungit runt där nere. Har klippt mig skitkort hos Henrik på Sure baby yes så att uppsatt är ett minne blått. Har ätit mina favorit tablettaskar (alltså innehållet då). Har sett en fluffig vit hund, stor som en isbjörn, som jag tänkte ta med hem. Har druckit söndagskaffe på väg till jobbet kl. 07.


vi ler när alla ser.

Mycket som händer här ser jag, trots det är ni kvar. Underigt.
Har ju varit i Nepal vilket var fantastiskt. Resorna kortas av. Första på 6 månader, sedan västra Afrika på 6 veckor och nu Nepal på 3 veckor. Tyckte dock att denna resa kändes lång ändå eftersom vi gjorde så mycket. Ni ska få se lite bilder snart tänkte jag. Även från Afrika förra året, det är ju lite smått på tiden om man säger så. Nu kanske jag lovade för mycket. Får de om det dröjer ett år till med bilderna eller så kommer de redan ikväll... Och om ni är jättenyfikna redan nu är det bara att se på bilderna i ett inlägg längre ned (bilder från google) eftersom våra bilder typ ser likadana ut.

RSS 2.0