inga svenska bokstaver

xin chaooo!

sitter pa posten och skriver. har inte orkat leta upp wifi, sa ni far klara er utan bilder och utan de svenska bokstaverna. ville egentligen bara saga hej.

Det ar fantastiskt kul och gar hur bra som helst. ni ska fa se bilder sen hur det sag ut med packningen nar vi akte ivag. Lamnade Nha Trang igar klockan 09.15 och akte hela vagen till Buon ma Thuot, det tog ca 5 timmar. Akte upp i bergen och det blev genast kallt. Regnade pa ganska bra men vi hade rejala regnskydd sa det gick bra. Val framme tog vi in pa ett minihotell efter valdigt manga forfragningar runt pa olika hotell, men alla var fulla (kan inte forsta att de var fulla i denna stad). Har inte sett en enda turist och inte heller en enda restaurang. Igar kakade vi middag pa ett bakery. Imorse gick vi upp tidigt och gick till marknaden for att kopa brod och gick sedan till Hanoi bakery for att kopa lite annat smatt och gott. Sedan drog vi ivag.

Planen var att hitta elefanterna, vilket vi inte gjorde, men det gjorde inget for hela turen var sa otroligt fin. Akte forbi risfalt, sma sma trahus med djur och dar det satt en familj utanfor och vinkade at oss, extrema vyer och berg. Alla tyckte dessutom att det var otroligt kul att ropa "hello", springa efter eller halla handen nar man akte paralellt med mopparna.

Ska sova har en natt till och imorgon bar det av till Kontum.

Bilder kommer en annan dag. Har filmat mkt for det ar det enda som kan komma nagorlunda nara verklighetsbilden. 

Ses! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0