sektion 2 - vägen från Hoi an till Hue

location: Thanh Thuy guesthouse and new hotel, Ninh Binh, Vietnam.

Har ju som sagt haft problem med anslutningarna så här kommer lite mer gamla bilder på när vi åkte till Hue för några dagar sedan. Denna väg var fantastisk!

När vi inte hade långt kvar till Hue svängde vi av på en minigata och åkte ett tag genom en by upp på ett berg med en stor bäck på sidan av sig. Vattnet var så klart att man ville dricka det. Sedan kom vi till stället vi siktat in oss på, nämligen; Suoi Voi. Det var tur att vi valde att besäka denna plats kan jag säga för det var hur coolt som helst. Vi gick runt i den vackra naturen och fick sedan för oss att bada i det vackra vattnet då solen hade kalas.


här är lite av vägen till Hue:









vi stängde av motorn hela långa vägen ned för berget. Sedan gjorde vi en rolig film när vi tävlar i "omrullning" med några vietnameser.








Här är det, Suoi Voi!



vi åkte med strömmen.




Vietnameser vill alltid hjälpa turister med saker så de vill komma på något att hjälpa till med. Här är en som kom på att han kunde fråga om han fick ta bild på oss. javisst sa vi.




vattnet var så klart så klart. efteråt när vi tittade på bilderna och såg fiskar på dem! inte trodde jag att fiskar kunde leva i detta döda klara vatten.

















när vi sedan packade ihop och BLÖTA åkte där ifrån, så såg vi de svarta molnen på himlen. jippi tänkte vi och möttes av oväder. När vi kom fram till hotellet i Hue tyckte de så synd om oss att de gjorde te åt oss. Jag har nog aldrig fryst så mycket i hela mitt liv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0